Atletičarke AK Moslavina na prijamu kod župana Ive Žinića

260

Warning: file_put_contents(/home/radiobanovina/public_html/wp-content/plugins/srizon-facebook-album-pro/lib/../cache/fbalbum/3d880814c979f593d766e51c2f83eb6e): failed to open stream: Permission denied in /home/radiobanovina/public_html/wp-content/plugins/srizon-facebook-album-pro/lib/srizon_fb_album.php on line 197

Warning: file_put_contents(/home/radiobanovina/public_html/wp-content/plugins/srizon-facebook-album-pro/lib/../cache/fbalbumbackup/3d880814c979f593d766e51c2f83eb6e): failed to open stream: Permission denied in /home/radiobanovina/public_html/wp-content/plugins/srizon-facebook-album-pro/lib/srizon_fb_album.php on line 198

Ponos Hrvatske, a tako i ponos Sisačko-moslavačke županije od davnina su uspješne sportašice i sportaši. Tako je i danas pa su mlade atletičake Atletskog kluba Moslavina svojim uspjesima i odličnim rezultatima osigurale odlazak na Europsko atletsko prvenstvo za mlađe juniore u srpnju u Gruziji.

One su Elena Pazman i Tena Desić. A u srijedu, 18. svibnja ih je zajedno sa njihovim trenerom Ivanom Desićem i predsjednicom kluba Marijom Hadžihajdić u sjedištu Sisačko-moslavačke županije primio župan Ivo Žinić koji je najprije istaknuo kako Županija pomaže sportske nade, a to će nastaviti činiti i dalje.

AK Moslavina je vrhunski klub u Sisačko-moslavačkoj županiji i zato zaslužuje pomoć jer odlične sportske rezultate postiže na razini Županije, ali i van nje. Za zapažene rezultate mora biti sve posloženo, rekao je župan Žinić i nastavio …

Trener Ivan Desić govorio je o uvjetima u kojima radi AK Moslavina.

Pred Elenom i Tenom najprije su Balkanske igre, a potom odlaze na Europsko atletsko prvenstvo za mlađe juniore u Gruziji. Elena Pazman učenica je 1. razreda kutinske Srednje škole, a evo što kaže o svojim rezultatima i svojoj sportskoj karijeri.

Tena Desić bacačica je diska i također nas je upoznala sa svojim rezultatima i očekivanjima od nastavka svoje sportske karijere.

Župan Ivo Žinić djevojkama je darovao Zeleno – plavu zipku Hrvatske kako bi uvijek kraj sebe imale podsjetnik da su iz Kutine i iz Sisačko-moslavačke županije, a sigurni smo da će i svoj grad i svoju županiju promovirati na najbolji mogući način, kroz odlične sportske rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here