AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Odgajateljice

828

Mozaična emisija „Mala djeca velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije.

Emisija je osmišljena kako bismo našim najmlađim članovima zajednice približili važnost svakog pojedinca i njihovih zanimanja za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema: Odgajateljice

Kad mama i tata moraju na posao “prva pomoć” je vrtić…. Vrtića i svojih odgajateljica prisjetili su se i naši gosti! Što odgajatelji, rade, je li im teško, jesu li djeca poslušna? Što sve jedna odgajateljica mora znati, čemu uči djecu i vide li se oni u tom zanimanju razgovarali smo s učenicima 2.a razreda OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice: Emom, Vidom, Tonkom, Evom, Lucijom i Tinom(M).

U stvaranju ove epizode emisije Mala djeca, velike misli pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice i odgajateljica DV Ciciban Ines Dujmić.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime