AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Pilot

868

Mozaična emisija „Mala djeca velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije

Emisija je osmišljena kako bismo našim najmlađim članovima zajednice približili važnost svakog pojedinca i njihovih zanimanja za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema: Pilot

Kako bi bilo lijepo letjeti slobodno poput ptice i s oblaka gledati obrise kučica i mahati prijateljima koji se na igralištu čine maleni poput graška. Iako nemamo krila kao ptice – letjeti ipak možemo! Pilotkinje i piloti svakodnevno lete, upoznaju nove ljude i krajeve, a što o njihovom zanimanju misle u OŠ Novo Čiče provjerili smo u razgovoru s Anjom, Magdalenom, Franom, Josipom, Emom, Kristijanom, Morenom i Josipom:

U stvaranju ove epizode emisije Mala djeca, velike misli pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Novo Čiče te pilot Croatia Airlinesa Franjo Lučan.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime