AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Volonteri

778

Mozaična emisija „Mala djeca – velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije.

Emisija je osmišljena s ciljem da najmlađim članovima zajednice približimo važnost svakog pojedinca za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema – Volonteri

Kažu da se sreća množi kada ju dijelimo s drugima! Najbolje to znaju oni koji svoje vrijeme i rad daruju drugima, pomažući onima u potrebi. Volonteri su veliki ljudi koji svijet čine ljepšim mjestom, slažu se s time i učenici OŠ Mladost iz Lekenika. O važnosti pomaganja razgovarali smo s učenicima: Emom, Klarom, Martinom, Markom, Patrikom, Gabrielom, Lanom, Petrom i Danijelom, pa poslušajte što kažu:

U stvaranju emisije pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Mladost iz Lekenika, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa iz Velike Gorice Suzana Strunjak te Andrija Gašparuš iz Skloništa za životinje Velika Gorica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime