AUDIO Mala djeca, velike misli – Tema: Volonteri

605

Mozaična emisija „Mala djeca – velike misli“ edukativna je emisija sadržajem prilagođena djeci predškolske i školske dobi, financirana iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije.

Emisija je osmišljena s ciljem da najmlađim članovima zajednice približimo važnost svakog pojedinca za funkcioniranje društva. Također, emisija promiče ravnopravnost spolova te prava osoba s invaliditetom.

Tema – Volonteri

Kažu da se sreća množi kada ju dijelimo s drugima! Najbolje to znaju oni koji svoje vrijeme i rad daruju drugima, pomažući onima u potrebi. Volonteri su veliki ljudi koji svijet čine ljepšim mjestom, slažu se s time i učenici OŠ Mladost iz Lekenika. O važnosti pomaganja razgovarali smo s učenicima: Emom, Klarom, Martinom, Markom, Patrikom, Gabrielom, Lanom, Petrom i Danijelom, pa poslušajte što kažu:

U stvaranju emisije pomogli su nam učenici i djelatnici OŠ Mladost iz Lekenika, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa iz Velike Gorice Suzana Strunjak te Andrija Gašparuš iz Skloništa za životinje Velika Gorica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here