Boks u srcu…Posjetili smo legendarne Bačurine u njihovom boksačkom klubu

175

Ivica Bačurin zajedno sa svojim ocem Stjepanom Bačurinom vodi boksački klub u Velikoj Gorici. Dvojac koji obećava dobar trening, pristup…puno znoja, prenose vještine najbolje što znaju, a vjerujte znaju puno.

Foto RB boksački klub VG

 

Njihovi treninzi rezervirani su za male i velike polaznike, sve one koji boks žele profesionalno izbrusiti ili se rekreativno baviti istim. Također vjerujemo kako uz Bačurine i poneki rekreativac poželi postati i profesionalac.

Vole ih svi, u klubu vlada disciplina, ali i toplina, Ivica vodi treninge s malima i velikima, a Stjepan svoje vještine prenosi na one nešto veće :-) Oboje vole klince, a kako i ne, kada Ivica ima čak petero prekrasne djece sa svojom suprugom Ivanom pa se Stjepan u ulozi djeda odlično snalazi.

Foto RB boksački klub VG

Naime u klubu su bili neki od malih Bačurina, Karla, Emanuel i Nika, a devetogodišnja Karla je rado stala pred naše kamere i pokazala svoje zavidne vještine i za svoga tatu imala samo lijepe riječi.

Foto RB boksački klub VG

 

Najmlađi Emanuel ima možda samo 4 godine, ali boksačke rukavice za njega su već jako ozbiljna stvar.

Foto RB boksački klub VG

 

Nika ima trinaest godina te intenzivno trenira u klubu svoga tate i djeda :-)

Foto RB boksački klub VG

 

Ivica nam je  priznao kako mu je lakše s desetak klinaca na treningu nego sa svojih pet :-), a ovo nepisano pravilo potvrdili bi mnogi roditelji, zar ne?

Foto RB boksački klub VG

 

Puno toga smo saznali, ali i naučili u razgovoru sa Stjepanom i Ivicom Bačurin, neke smo lijepe stvari, naravno znali još od ranije, a to su velika postignuća Stjepana također i dobitnika nagrade za “Životno djelo”, dok Ivicu isto tako nije zaobišao zavidan uspjeh u vidu višestrukih dobivenih mečeva za vrijeme njegove boksačke karijere.

Bilo je zadovoljstvo družiti se s Bačurinima i svima iz kluba, a posebno s klincima :-) Pogledajte emisiju u cijelosti te saznajte sve ostale zanimljivosti…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here