Članica Wushu kluba Glina srebrna u Turskoj

Mirela Radić nastupala za Hrvatsku i osvojila srebrnu medalju

413

Predstavnica Wushu kluba Glina Mirela Radić predstavljala je Hrvatsku na 4. međunarodnom Balkan Open – Wushu prvenstvu, koje je održano od 26. studenog do 1. prosinca u Ankari u Turskoj.

Mirela je izborila visoko 2. mjesto izgubivši u finalnoj borbi protiv turske prestavnice u kategoriji mlađih kadetkinja do 56 kg. Na međunarodni turnir plasirala se izvrsnim borbama na Prvenstvu Hrvatske u Wushu disciplinama Sanda u kategoriji juniorki do 56 kg osvojivši 1. Mjesto, dok je u kategoriji seniorki apsolutne kategorije osvojila 3. mjesto. Treneri Ivica Klobučar i Ivan Mikacinić su u samom početku Mirelina treniranja prepoznali njene potencijale i borbeni duh te su je u vrlo kratkom razdoblju pripremili i uključili u natjecanja, prvo u lakšim, a zatim i zahtjevnijim kategorijama.

Ovaj međunarodni uspjeh za trenere, Mirelu i sve ostale natjecatelje diže visoko ljestvicu prema kojoj će ustrajno i disciplinirano trenirati u težnji da svima u Klubu i cjelokupnoj glinskoj zajednici donesu nove uspjehe i razlog za slavlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here