Dan žena na Gradskoj tržnici Sisak

627

Danas je na Gradskoj tržnici Sisak obilježen Međunarodni dan žena. Posjetitelji su mogli pogledati štandove Hrvatskog planinarskog društva Sisak, Udruge Iskra, Centra za žene Adela te dobrotvornim prilozima podržati štićenike Građanske inicijative Sisak u akciji “Uzmi što trebaš, a ostavi koliko možeš”.
Centar za žene Adela je sugrađankama dijelio prigodne poklone koje su izradile korisnice Tajnog skloništa za žene i djecu, žrtve obiteljskog nasilja, dok je Udruga za razvoj lokalne zajednice „Iskra“ organizirala malu izložbu rukotvorina, s ciljem promocije vještina za uspješno i sretno starenje koje rade u sklopu projekta Izvaninstitucionalna skrb i podrška osobama starije životne dobi . U obilježavanju Dana žena pridružilo im se i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Sisačko-moslavačke županije.
Dodajmo kako se 7. ožujka obilježava Svjetski dan planinara pa je ovom prilikom Hrvatsko planinarsko društvo Sisak promoviralo planinarstvo i zdrav stil života te izložilo planinarsku opremu koju su posjetitelji tržnice mogli razgledati.

VEZANE VIJESTI
DAN ŽENA U PETRINJI: Gradonačelnik Dumbović organizirao prijem za žene zaposlene u Gradskoj upravi

Na sisačkoj tržnici bile su i naše kamere, a djelić atmosfere s obilježavanja Dana žena na Gradskoj tržnici Sisak donosimo uskoro!

Foto: Gradska tržnica Sisak

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here