Danas na sisačkoj tržnici maškare, sutra Sajam antikviteta i Valentinovo

400

Danas su sisačku tržnicu Kontroba posjetile male maškare iz Dječjeg vrtića Sisak Stari koje su svojim veseljem došli otjerati hladnu zimu, a prizvati proljeće. Šarenim maskama, pjesmom i veseljem, uljepšali su dan prodavačima na sisačkoj tržnici, ali i njenim posjetiteljima.
Kako nam je rekla direktorica Gradske tržnice Sisak Adelina Ivković, male maškare tradicionalno dolaze na tržnicu, a za vedar duh koji donesu sa sobom, nagrade ih ukusnim krafnama. Najavila je kako će i na pokladni utorak tržnicu posjetiti male maske, ovog puta će to biti djeca iz Dječjeg vrtića Sisak Novi.

VEZANE VIJESTI
Vesela povorka dječjih maškara zavladala Glinom!


Ivković je dodala kako i sutra posjetitelje tržnice, osim domaćih proizvoda koje nude OPG-ovci, očekuju i drugi sadržaji pa će tako prigodnim programom obilježiti Valentinovo, a održat će se i već tradicionalni Sajam antikviteta koje organiziraju u suradnji s Gradskim muzejom Sisak…

TON 

Sajam antikviteta na tržnici Kontorba u Sisku započinje u 9 sati, a od 10 sati, pod sloganom Slavimo ljubav zajedno, proslavu Valentinova će pjesmom uljepšati pjevački zbor umirovljenika Spomenar koji će pjevati ljubavne pjesme i ženski pjevački zbor Bošnjačke nacionalne manjine grada Siska „Sevde“ koji će izvoditi tradicionalne sevdalinke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here