Dječaku se svi smijali zbog smrznute kose, danas je za njega prikupljeno više od 3 milijuna kuna

2096
Screenshot: Youtube

Osmogodišnji Wang Fuman iz Kine prošle zime morao je pješačiti 5 kilometara po surovoj hladnoći ne bi li stigao u školu na ispit. Temperatura zraka iznosila je -9 Celzijevih stupnjeva, a dječak je na sebi imao samo tanku jaknicu.

Kada je došao do škole, njegova kosa, obrve i trepavice bili su zaleđeni, na što su se njegove kolege počeli smijati. Učiteljica je slikala dječaka i fotografiju objavila na internetu, nakon čega je dječak postao viralno poznat. Čak je dobio i nadimak “Ledeni dječak”.

Škola koju dječak pohađa nije imala grijanje pa djeca moraju sjediti u jaknama. Dječak je zbog hladnoće imao velikih problema, ruke su mu naoticale, a prsti prestali funkcionirati. Kada je ova slika nastala, živio je s bakom i sestrom jer im roditelji rade daleko od kuće.

VEZANE VIJESTI
Na Donacijskoj večeri Zaklade Viktorija i hrvatski nogometni izbornik

U godinu dana za dječaka i njegovu obitelj prikupljeno je više od 3 milijuna kuna. Sada živi u novoj kući, roditelji su se vratili, a njegova škola dobila je grijanje.

Obitelj je i dalje u teškom financijskom stanju, ali zahvaljujući velikodušnim donacijama, ova priča počinje dobivati sretan kraj.

Srcedrapajuću priču o dječaku pogledajte u nastavku.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here