VIDEO – Donacija pomoći za obitelj Golubović u Petrinjcima, agregat im je od velike važnosti zbog i ranijih problema sa strujom

919

Pored Banovine stradao je i veći dio središnjeg djela Sisačko-moslavačke županije pa smo tako danas bili na Sunjskom području, točnije u Petrinjcima kod obitelji gospodina Milana Golubovića, a na tom području ima dosta šteta na kućama i obiteljskim gospodarstvima.

Obitelj Golubović, kao i cijelo to mjesto, još od ranije imaju problema sa strujom odnosno ista je dosta slaba i često pada napon. S obzirom na to kako je ova obitelj pretrpjela veliku štetu, a i obitelj je velika te sada svi žive u kontejneru, trenutno im je jako važna struja kako bi se mogli ugrijati, a same grijalice povlače puno električne energije, iz tog razloga delegat SNV-a Stevo Arbutina spojio nas je s obitelji te smo se i mi kao Radio Banovina uključili u ovu donaciju dostave pomoći u vidu potrebnog agregata.

Kod obitelji Golubović stigla je i gospođa Slavica Didulica zamjenica delegata SNV-a kao i naš direktor kako bi se dostavio agregat od firme Mag-Commerce d.o.o. i tom gestom olakšali obitelji ove hladne i teške dane. Također nam je gospodin Milan Golubović kazao kako imaju problema sa samim kontejnerom, a više o svemu pogledajte u video prilogu.

Humanost je i dalje na djelu, nadamo se kako će zajedništvo i dalje trajati te se ovim putem zahvaljujemo svim dragim ljudima velikog srca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime