DVOR: Rukama uhvatio policajca i vukao ga iz vozila!

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela - prisila prema službenoj osobi u pokušaju, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom...

525

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela – prisila prema službenoj osobi u pokušaju, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom. Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u subotu, 2. veljače oko 6.10 sati, u Ulici Matice hrvatske u Matijevićima, općina Dvor, pokušao spriječiti policijskog službenika Policijske postaje Dvor u obavljanju službene radnje tako što je fizički nasrnuo na policijskog službenika koji je sjedio u službenom vozilu i ispunjavao obrasce koji su se odnosili na postupanje prema drugom vozaču.

VEZANE VIJESTI
Tužna obljetnica akcije "Una 95"

Osumnjičeni je rukama uhvatio policajca i vukao ga iz vozila, nakon čega je krenuo prema svom vozilu. Policijski službenik je prema njemu uporabio sredstva prisile, prilikom čega mu je 32-godišnjak prijetio. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here