Edukacijska predavanja Poljoprivredne zadruge “Naš lješnjak”

162

Članovi novoosnovane Poljoprivredne zadruge “Naš lješnjak” održat će niz prezentacijskih predavanja kako bi širu javnost upoznali s planovina i ciljevima zadruge.

Prošle smo godine svi bili svjedoci da je velika većina proizvođača lješnjaka samostalnim nastupom na tržištu ostvarila nezadovoljavajuće rezultate pa su pred kraj godine odlučili zasukati rukave i okupiti sve proizvođače lješnjaka pod isti stijeg.

Već su održali dva sastanka na tu temu u Đakovu, ali zbog toga što će zadruga pokrivati jako širok teren (gotovo cijeli teritorij kontinentalne Hrvatske), odlučili su u siječnju održati niz sastanaka i u drugim gradovima.

Budući je broj mjesta u svakoj dvorani ograničen (do 50 mjesta), svoj dolazak na predavanje potvrdite ispunjavanjem ankete:

https://forms.gle/mHWuCVTCRE7CDc849

Predavanje će služiti u svrhu informiranja što su do sada uspjeli realizirati, koji su planovi za ovu, ali i za buduće godine poslovanja zadruge. Također, na predavanjima ćete moći preuzeti potrebnu dokumentaciju i sve ostale nužne informacije za priključivanje zadruzi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime