FOTO Malinova ulici u Petrinji prva je prometnica kojom započinje sanacija brojnih cesta

237

U Petrinji su jutros započeli radovi na asfaltiranju ceste u Malinovoj ulici, na raskrižju između Malinove i Vatrogasne ulice, za što su osigurana bespovratna sredstva iz Fonda solidarnosti EU.

Radove na asfaltiranju izvodi zajednica ponuditelja Strabag i Swietelsky, s kojom je Grad Petrinja nedavno sklopio Ugovor o radovima na pripremi projektno – tehničke dokumentacije i izvođenju radova vraćanja u ispravno radno stanje prometne infrastrukture oštećene potresom na području Petrinje.

Gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes poručila je kako je ovo jedna od više od 60 prometnica koje idu u asfaltiranje u sklopu saniranja cesta na području grada Petrinje.

-Iz Fonda solidarnosti osigurali smo sredstva za početak radova, a riječ je oko 70 milijuna kuna kojim će biti sanirano 65 cesta u našem gradu. Veselimo se svi, a posebice stanovnici ulice, njezinom saniranju, poručila je gradonačelnica.

-Pratimo rad na prometnici i vidimo da su stanovnici zaista zadovoljni kvalitetom izvedbe, a osim toga, vjerujem da će se ovim tempom i nastaviti raditi, dodala je Komes.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime