FOTO Na vratima ljekarne osvanula kreativna i šaljiva poruka pljačkašima

362
08.08.2021., Zagreb - Nakon sto je pretrpjela vise razbojstava, pred ulazom u ljekarnu u Ulici Mirka Deanovica u Dubravi osvanuo je plakat koji upozorava razbojnike. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

U zagrebačkoj Dubravi lokalna ljekarna našla se u par navrata na meti pljačkaša. Kako bi tome pokušali stati na kraj, na šaljiv i domišljat način kreirana je poruka koja je postavljena na vrata ljekarne.

Iako je svrha poruke odvratiti pljačkaše od ideje da provaljuju, ona je nasmijala i zaintrigirala brojne prolaznike i korisnike zagrebačke ljekarne.

-Dragi pljačkaši i lopovi, obavijest za vas: Ova ljekarna ima novi sef s vremenskom odgodom otvaranja od 15 minuta, kao i tihi alarm po čijoj aktivaciji nadležne službe dolaze u roku 3 minute. Nije teška računica, ali pomoći ćemo vam: to je razlika od 12 minuta, sadržaj je poruke na vratima!

08.08.2021., Zagreb – Nakon sto je pretrpjela vise razbojstava, pred ulazom u ljekarnu u Ulici Mirka Deanovica u Dubravi osvanuo je plakat koji upozorava razbojnike. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime