FOTO Trojac na području Zagreba uhvaćen u preprodaji kokaina

Osim droge policija je pronšala i oružje

167

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (32, 29 i 22) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pu zagrebačka

Sumnja se da su protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine kokaina koji su potom skrivali, vagali i prepakiravali u kući u Dubravi, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na ilegalnom tržištu, obavijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Pu zagrebačka

Policijski službenici su obavljenom pretragom kuće u Dubravi pronašli 61 gram kokaina pakiranog u trideset i dvije plastične vrećice, digitalnu vagu i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge te dva pištolja s pripadajućim spremnicima 23 komada streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene osobe predali pritvorskom nadzorniku te su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeli kaznenu prijavu.

Isto tako će se protiv 22-godišnjaka redovnim putem nadležnom prekršajnom sudu podnijeti optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje prekršaja članka 11 stavka 4 i prekršaja iz članka 30 stavka 3 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime