Gorička policija od danas pojačano kontrolira vozače

265

Gorička policija će od danas, 11. do ponedjeljka 14. siječnja tijekom noćnih sati od 20,00 do 04,00 sati, provoditi Preventivno-represivnu akciju „nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

Također za vikend dana 12.01.2019. godine (subota) od 07,00 do 15,00 sati, provest će se i Preventivno-represivna akcija „nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu.

Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača, tj., ne upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanja brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i ne korištenje za vrijeme upravljanja vozilom mobilnog uređaja, jer ne poštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

Voliš kuhati?
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here