Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović u Maloj vijećnici primio je dvoje uspješnih petrinjskih sportaša,Svena Gavranovića, člana Košarkaškog kluba Petrinja i Dragu Miličića, petrinjskog maratonca.

Fotografija FotoBanovina.
Petrinjski gradonačelnik Dumbović čestitao je sportašima na postignutim rezultatima:” Drago mi je što vidim mladu sportsku snagu kao i one sa iskustvom. Dobar ste primjer predanosti sportu, pokazujete koliko treba vjere, snage i upornosti za uspjeh. Ostvarili ste dobre rezultate, promovirate Grad Petrinju, sportsku kulturu i zdrav život. Bez razlike na godine, čovjek može dobro izgledati, prije svega izgledati zdravo. Vaši rezultati su uvijek prisutni i postajete dobri ambasadori. Želim vam da u budućnosti imate još bolje rezultate, a da grad i naš društveni odjel bude uvijek na raspolaganju.”

Fotografija FotoBanovina.
Sven Gavranović, odličan je učenik 8. razreda iz I. Osnovne škole te marljiv i redovit polaznik treninga Košarkaškog kluba Petrinja. U lipnju ove godine na “Otvorenom prvenstvu Hrvatske”, za dječake do 13 godina, nastupajući za selekciju Sisačko – moslavačke županije bio je uvršten u idealnu petorku turnira te osvojio pehar za najboljeg strijelca prvenstva. Napomenimo kako je na prvenstvu je sudjelovalo 46 ekipa iz cijele Hrvatske: “Ove nagrade na prvenstvu koje sam osvojio su nagrade za moj rad i trud. Hvala treneru što me je trenirao 8 godina u klubu i ekipi što me bodrila na prvenstvu. Na prvenstvu je bilo puno dobrih ekipa i igrača.”

Fotografija FotoBanovina.

Voliš kuhati?

Petrinjski maratonac Drago Miličić koji ove godine slavi tridesetu obljetnicu karijere koju je započeo 1. listopada 1988. godine kad je nastupio na svom prvom od devet Svjetskih prvenstava u Santaderu, Španjolska, primjer je dobre prakse budućim generacijama i sportašima: “Prije sedam – osam dana proslavio sam trideset godina od svog prvog svjetskog prvenstva. 1.listopada 1988.godine bio sam prvi Hrvat koji je sudjelovao na natjecanju u Santaderu u Španjolskoj na 100 kilometara. ”

Fotografija FotoBanovina.

Gradonačelnik Dumbović zahvalio se Svenu Gavranoviću i Dragi Miličiću što su ostvarili dobre rezultate, promovirali Grad Petrinju, sportsku kulturu i zdrav život.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here