HSP AS se aktivno priprema za parlamentarne izbore

647

HSP dr. Ante Starčević sprema se za parlamentarne izbore, aktiviraju nove članove i pripremaju programe koje će predstaviti javnosti na programskoj konvenciji 28. veljače u Zagrebu, rečeno je na konferenciji za novinare u Sisku. Naime, Županijsko vijeće HSP AS Sisačko-moslavačke županije održalo je konferenciju za novinare na kojoj su nazočili i predsjednik HSP AS prof. Ivan Tepeš te glavni tajnik Pero Ćorić, a kojoj su teme bile aktualna politička situacija te pripreme stranke za parlamentarne izbore.

Predsjednik HSP AS Ivan Tepeš naglasio je kako je Sisačko-moslavačka županija jedna od prvih koju je posjetio kao novoizabrani predsjednik stranke, no, kako je najavio, do konvencije stranke posjetiti će sve gradove i županije od Dubrovnika do Iloka….

TON 


Tepeš je istaknuo kako je unazad 2 mjeseca stranci pristupilo novih 450 članova, ne samo mladih ljudi već i onih zrelije životne dobi koji u pravaštvu prepoznaju opciju jedine hrvatske izvorne političke ideje. Predsjednik županijskog vijeća HSP AS dr. Tomislav Dujmenović dodao je da su se tako stranci nedavno priključili profesori Ivo Šimac i Mario Marot, jedan od osnivača HSP-a. Dujmenović je uvjeren kako će im njihovo iskustvo, znanje i rad biti od velike pomoći u radu stranke. Tepeš je na kraju zaključio kako će pravaši biti jako bitan čimbenik u „domoljubnoj koaliciji“ te da će buduća vlast itekako morati voditi računa o tome što pravaška opcija unutar te koalicije ima za ponuditi sa svojim programima.

Na pitanje novinara o mogućem ujedinjenju pravaša odgovorio je glavni tajnik Pero Ćorić, idejni začetnik pravaškog kišobrana, koji priču o pravaškom ujedinjenju naziva utopijom…

TON

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime