I ovog vikenda veliki broj alkoholiziranih vozača u prometu

Velik broj vozača zaustavljen s visokom razinom alkohola u krvi

68
Foto: PU karlovačka

U petak, 30. srpnja oko 16 sati, na lekeničkom području u mjestu Petrovec u kontroli prometa, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao 32-godišnjak iz Petrinje.

Istoga dana, oko 22.30 sati, na državnoj cesti D47 u blizini čvora Novska, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 3,32 promila upravljao 53-godišnjak s područja Novske.

Sljedećeg dana, 31. srpnja oko pola sata poslije ponoći, na sisačkom području u mjestu Sela, osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,85 promila, upravljao je 50-godišnjak s područja Siska.

U nedjelju, 1. kolovoza oko jedan sat poslije ponoći, u ulici Tina Ujevića u Novskoj, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,96 promila upravljao 35-godišnjak iz Kutine.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here