IKEA PRIPREMILA ADVENTSKO IZNENAĐENJE ZA GRAĐANE: Posjetite Cvjetni trg i otkrijte čaroliju blagdana

459

Od nedjelje, 30. studenog do četvrtka, 11. prosinca, svi koji se nađu u Zagrebu na Cvjetnom trgu (ispred Centra Cvjetni), naići će na blagdansko iznenađenje tvrtke IKEA – veliki, zamotani poklon i posebno iznenađenje koje se skriva unutra. Prolaznici koji odluče ući u poklon i povući ručicu, osjetit će čaroliju praznika kroz dječje oči.

Tijekom cijelog prosinca, IKEA će u robnoj kući organizirati brojne prigodne aktivnosti, uglavnom namijenjene djeci.

Sveti Nikola dočekivat će najmlađe, dijeliti slatkiše i fotografirati se s njima u petak, 05. i subotu, 06. prosinca. Na dan Svete Lucije, 13. prosinca, posjetitelji će moći poslušati švedske božićne pjesme i upoznati se s raznim švedskim blagdanskim običajima. IKEA će 20. i 21. prosinca u robnoj kući otvoriti Pisarnicu Djeda Božićnjaka za sve mališane kojima je potrebna pomoć u pisanju pisama Djedu Božićnjaku i Čarobnu radionicu božićnih trenutaka gdje će djeca, uz vodstvo stručnjaka, izrađivati slike kojima kasnije mogu ukrasiti zidove svog doma. I druge aktivnosti, poput besplatnog umatanja poklona te izrade crteža koje će izraditi profesionalni karikaturist za sve koji kupe okvir, odvijat će se u robnoj kući IKEA tijekom prosinca.

„Pozivam sve građane da nam se pridruže u proslavi prvih zajedničkih blagdana. Uz božićno iznenađenje na Cvjetnom trgu kojime smo svakom građaninu, od najmlađih do onih najstarijih, htjeli omogućiti da osjeti božićnu čaroliju kroz dječje oči, u robnoj kući IKEA pripremili smo brojne aktivnosti kojima ćemo poticati literarnu i likovnu kreativnost naših mališana. Svim građanima želimo vesele i ugodne blagdane“, izjavio je Georg Platzer, voditelj robne kuće IKEA Zagreb.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime