Imate li savršenog ljubavnika?

1261

On je najveći ljubavnik, faca u društvu, ljepotan lijepog lica i dobrog tijela! No… Kako to provjeriti tamo gdje je važno? Što pravi muškarac treba biti?
Avanturist! Intimnost i strastvenost umiru ako vam je partner dosadnjaković i seksa se samo reda radi (da, da, ima i takvih!). Idealan partner čini sve kako bi pojačao osjećaje kako svoje tako i bolje polovice. Mora biti otvoren za eksperimentiranje i iskušavanja noviteta: od zločestih riječi do novih poza.
Fantazije! Komunikacija je ključ seksualnog zadovoljstva. Partner koji je spreman podijeliti i one naskrivenije fantazije, govoriti o njima i na kraju ih isprobavati idealan je. To naravno podrazumijeva da se zanima i za fantazije bolje polovice.
Higijena! Svi vole kad partner drži do higijene. Obrijani intimni dijelovi, svježe, čisto tijelo, podrezani nokti, miomiris.
Poboljšanja! Bilo bi najbolje kad biste vi bili poduzetni u krevetu bez ustručavanja. Istražite nove opcije, nove ideje, predložite ih partneru i provedite ih u djelo. Igračke, filmski scenariji, nove tehnike zavođenja i predigre svakako trebaju biti dio vašeg seksualnoga života.
Oralni seks! On ne bi smio biti problem! Ako vam se to dopada, partneru ne bi trebalo biti teško počastiti vas jednim sjajnim, zadovoljavajućim oralnim performansom. Iako nisu svi spremni na to uvijek, morate biti zadovoljni činjenicom da partner to katkada radi samo ako je raspoložen. No, ako ne radi uopće, nije idealan!
Seksi tijelo! Ova stavka većini ljudi predstavlja najveći problem. Nemaju svi savršeno tijelo niti velike grudi. Ali, ono što svatko može učiniti je nastojati doći u solidnu tjelesnu formu i održati je. Pivski trbuh i mnogo kilograma viška jednostavno nisu privlačni. Naravno, to ne znači da morate biti anoreksični, ali svakako morate držati do sebe jer na taj način pokazujete da vam je stalo i do partnera.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here