Ispod automobila postavljena bomba: Oštetila šest vozila, jedna osoba zatražila hitnu pomoć

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, ali jedna osoba je zatražila liječničku pomoć

255
02.07.2021., Split - Pod vozilo u Lucicevoj ulici u Splitu postavljena je eksplozivna naprava koja je ostetila sest vozila, a jedna osoba je zatrazila lijecnicku pomoc. Jutros je na mjestu eksplozije zapoceo ocevid. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Jutros, oko 00.50 sati, u Splitu, došlo je do aktivacije eksplozivnog sredstva ispod osobnog vozila mercedes, obavijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Uslijed eksplozije oštećeno je još pet parkiranih osobnih vozila. Djelatnici Hitne medicinske pomoći obavili su liječnički pregled 38-godišnjeg muškarca koji je zatražio liječničku pomoć i utvrđeno je kako nije ozlijeđen. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i obaviti će se očevid.

02.07.2021., Split – Pod vozilo u Lucicevoj ulici u Splitu postavljena je eksplozivna naprava koja je ostetila sest vozila, a jedna osoba je zatrazila lijecnicku pomoc. Jutros je na mjestu eksplozije zapoceo ocevid.
Photo: Milan Sabic/PIXSELL

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo i u tijeku je kriminalističko istraživanje, dodali su iz policije jutros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here