Ivan Zak uveo male Petrinjce u Novu godinu

Koncert na Dječjem dočeku Nove godine privukao veliki broj građana na središnji petrinjski trg

2073

Na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji, uz klizalište, najmlađi Petrinjci dobili su još jedan poklon: Doček nove godine za djecu uz koncert Ivana Zaka.

Popularni pjevač privukao je veliki broj svojih malih, ali i onih većih obožavatelja, a dobrim ritmovima nije odolio ni gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović: „Mislim da je danas prekrasno u gradu Petrinji, da smo vratili ono što djeca trebaju imati u kontinuitetu, a to je Dječji doček Nove godine. To je nešto po prvi puta i kada smo to odlučili, bio sam sretan što je to na Trgu hrvatskih branitelja. Mnogi gradovi to imaju, a mi smo osigurali novac u Proračunu i rekli smo da ćemo biti radost djece, staviti klizalište i ovaj prekrasan ambijent u funkciju tog zadnjeg dana da potvrdimo što smo radili u ovoj godini i ispratimo je kako treba. Danas sam zadovoljan jer u pravom smislu riječi možemo reći da nismo slučajno postali Grad prijatelj djece. Ovo je točka na i! Svi projekti koji su bili u ovoj godini bili su vezani za dječji vrtić, za predškolski i školski standard i tu smo kao Grad dali sve od sebe.“

Djeca nam moraju biti na prvom mjestu! Mladi ljudi moraju dobiti samopouzdanje i sigurnost u gradu Petrinji. Imamo priliku u sljedećoj godini završiti ono što smo započeli i to će biti potvrda da u kontinuitetu svi moramo biti spremni za EU fondove. Danas je lijepo biti u Petrinji!

Pozdravljam sve naše klince, roditelje, bake, djedove i nastavnike te sve one koji su kroz pedagoštki pristup dali našoj djeci šansu i standarde koje trebaju imati za budućnost, zaključio je Dumbović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime