Kako bi dobili posao u Facebooku, prvo morate odgovoriti na ova pitanja

286

Facebook je jedno od najpoželjnijih mjesta za rad. Business Insider sastavio je popis najtežih pitanja na razgovorima za posao u Facebooku.

1. Postoji zgrada sa 100 katova. Dobili ste dva identična jaja. Kako ćete upotrijebiti dva jaja da nađete kat gdje će se jaje definitivno razbiti na bilo kojem višem katu, uključujući i taj kat?

2. Koliko biste naplatiti pranje svakog prozora u Seattleu?

3. Koliko ima usisavača u SAD-u?

4. Oteo vas je ruski gangster. Stavio je dva metka zaredom u prazan revolver koji prima šest metaka, zavrtio je bubanj, uperio revolver u vašu glavu i opalio. *klik* Još ste živi. Potom vas pita želite li da ponovno zavrti bubanj ili da opet povuče obarač. Koja je za svaku od ove dvije mogućnosti vjerojatnost da ćete biti upucani?

5. Pokušavate opljačkati kuće u jednoj ulici. Svaka kuća ima jednaku količinu gotovine. Vaš cilj je da opljačkate kuće tako da maksimizirate konačni ukradeni iznos. Jednom kada opljačkate kuću ne možete opljačkati kuću odmah pokraj te kuće.

6. Upravo ćete se ukrcati u zrakoplov za Seattle. Želite znati trebate li ponijeti kišobran. Možete nazvati tri prijatelja koji ondje žive i svakoga pitati pada li kiša. Za svakog od vaših prijatelja postoji 2/3 šanse da govori istinu i 1/3 da vas zafrkava lažući vam. Sva tri prijatelja kažu vam da pada kiša. Koja je vjerojatnost da u Seattleu doista kiši?

7. Da ste životinja, koja biste bili i zašto?

8. Da imate 100 brojeva kreditnih kartica (i sve informacije), kako biste zaradili što je više novca moguće u 24 sata koristeći samo online transakcije?

9. Koje imate mogućnosti da spriječite ljude na bežičnoj mreži na kojoj ste i vi (ali nemate administracijska prava) da zauzimaju pojasnu širinu streamajući video-snimke?

10. Što biste učinili tijekom jednog dana provedenog ovdje?

Foto: finance

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime