KARLOVAC Optužen 20-godišnjak zbog pokušaja ubojstva

Zadao je 22-godišnjaku više ubodnih rana s ciljem da ga usmrti

361

Karlovačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka kojom ga tereti da je prije tri mjeseca u okolici Karlovca ubodima nožem pokušao ubiti 22-godišnjaka.

Županijsko tužiteljstvo u srijedu je priopćilo kako je 20-godišnjak optužen da je 22. siječnja preklopnim nožem, s ciljem da ga usmrti, 22-godišnjaku zadao više ubodnih rana.

Nanio mu je po život opasne ozljede nakon što ga je više puta ubo u području lijeve lopatične regije i lijevog ramena, s tim da je jedna ubodna rana bila zadana u području pazušne regije koja je dovela do ulaska zraka u prsište.

Teže posljedice, naveli su iz tužiteljstva, izbjegnute su, zahvaljujući pravovremenoj liječničkoj intervenciji i daljnjem liječenju.

Optužnicom se 20-godišnjaka tereti i za prijetnju njemu bliskoj 49-godišnjoj osobi prilikom bijega s mjesta spomenutog napada nožem, što je kod nje izazvalo strah za svoj i život njemu bliskih osoba.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je da se optuženom produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime