Kompanije različito podigle cijene goriva

1374

Cijene naftnih derivata u utorak su različito porasle. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, Ina je cijenu litre Eurosupera 95 podigla za 40 lipa i sada ju prodaje za 9,18 kuna, Crodux tu cijenu podigao za 30 lipa i prodaje ju za 9,08 kuna, Lukoil za 41 lipu, Tifon za 46 lipa (primjerice postaja u Buzinu), a Adria Oil za 38 lipa. No, u posljednjih nekoliko tjedana kompanije su dan nakon što bi svi promijenili cjenike, nastavile s mijenjanjem cijena goriva, stoga pozivamo vozače da na portalu cijenegoriva.info,provjeravaju tko i za koliko mijenja cijene.

Litra Eurodizela također je različito poskupila. Prema informacijama portala cijenegoriva.info,, litra Eurodizela na Ini je skuplja za 37 lipa i prodaje se po 8,62 kune, na Croduxovim postajama poskupila je za 29 lipa, na postajama Luokila za 39 lipa, na Tifonovim (primjerice postaja u Buzinu) za 44 lipe, a Adria Oil za 36 lipa.

Autoplin je također drastično poskupio, za 33 lipe u odnosu na prošli tjedan. Nova cijena je 4,27 kuna, dok je loživo ulje poskupilo za 41 lipu i sada se dna Ininim postajama prodaje za 4,94 kune.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime