Kožić: “Nisam povezan s prelaskom Mađera u Bandićev klub, tužit ću Beljaka za klevetu”

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić oštro je odbacio insinuacije da je na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

428

Povodom medijskih napisa o umiješanosti župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića u prelazak saborskog zastupnika Mađera u klub Milana Bandića kao i o priklanjanju župana Kožića stranci Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti šaljemo izjavu župana Stjepana Kožića:

„Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Svoj mandat u Saboru RH, radi nespojive dužnosti, dao sam na raspolaganje stranci HSS čiji sam tada bio član, a predsjednik stranke Krešo Beljak mandat je dodijelio gospodinu Mađeru. Tvrdnje da sam na bilo koji način povezan s prelaskom gospodina Mađera ima za cilj jedino i isključivo naštetiti mom ugledu radi čega ću protiv gospodina Beljaka podnijeti tužbu za klevetu.

S obzirom da su odlasci iz HSS-a postali pravilo, a ne iznimka, smatram kako bi vodstvo stranke trebalo preispitati sebe, a ne krivce tražiti u drugima.

Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, poručio je Kožić.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here