KUTINA Pijan prijetio djelatnicama Centra za socijalnu skrb

Sudac istrage je osumnjičeniku odredio istražni zatvor iz svih predloženih osnova

333
Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo uz Sisku zaprimilo je 21. listopada 2020. kaznenu prijavu Policijske uprave sisačko-moslavačke protiv hrvatskog državljanina (1978.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, izvijestili su u priopćenju.

Kako navode, postoji osnovana sumnja da je 42-godišnji osumnjičenik 20. listopada 2020. na području Kutine, u alkoholiziranom stanju, počinio navedeno kazneno djelo na štetu službenih osoba koji obavljaju poslove iz djelatnosti socijalne skrbi, odnosno u nakani da zastraši djelatnike nadležnog centra za socijalnu skrb uputio im je riječi ozbiljne prijetnje u trenutku kad su na njegovu adresu pristupile stručne radnice i upoznale ga sa sudskom odlukom kojom je određeno da je djelomično lišen prava na ostvarivanje roditeljske skrbi.

Osumnjičeni 42-godišnjak je ispitan u ovom državnom odvjetništvu te je sucu istrage nadležnog suda predloženo da se protiv njega odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja djela kojim prijeti. Sudac istrage je prijedlog prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor iz svih predloženih osnova.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime