FOTO/VIDEO Maja Šuput ima novu pjesmu: “Tekst je toliko životan i dramatičan”

2012

Maja Šuput nam je i ovaj put pripremila iznenađenje!

ŽENO DRAGA nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena. Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i ” Istarska pustinja ” nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij- kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama, a u nastavku možete i pogledati spot za novu pjesmu.

“Ženu” je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić, kojoj se Maja ovom prilikom zahvaljuje od srca na fenomenalnoj glumi. Kako nas Maja nikada ne ostavi ravnodušnima vjerujem da ćete uživati u pjesmi i tekstu, te upečatljivom videu koji ih prati.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime