Majdak: Vlada će uvijek stajati iza hrvatskog sela i hrvatskog poljoprivrednika

Sedmi na listi HDZ-a u 6. izbornoj jedinici, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak družio se 1. srpnja uoči parlamentarnih izbora s Glinjanima

370

Sedmi na listi HDZ-a u 6. izbornoj jedinici, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak družio se 1. srpnja uoči parlamentarnih izbora s Glinjanima.

Ovaj rođeni Siščanin čitavu je karijeru posvetio poljoprivredi i poljoprivrednim politikama, a već više od dva desetljeća stječe iskustva u poljoprivredi i ruralnom razvoju na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Majdak je izrazio zadovoljstvo ponudom na glinskoj tržnici. Pritom je istaknuo kako je više od šest tisuća malih poljoprivrednika dobilo EU sredstva, a čak 1600 mladih poljoprivrednika je ostvarilo potporu države.

“Hrvatska Vlada će uvijek stajati iza hrvatskog sela i hrvatskog poljoprivrednika”,  poručio je Majdak iz Gline. Ponosan je, kazao je, što je sudjelovao u izradi Zakona o obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu jer su oni zalog za našu bolju budućnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here