turki

Mario Turković glazbeni je zanesenjak rođen 16. studenog 1988. godine. Od najranijeg djetinjstva budio se uz ritmove Radio Banovine i san mu je bio raditi upravo na omiljenoj radio postaji. Još kao dijete bio je odlučan u namjeri da ostvari svoj san pa je upisao i završio Glazbenu školu.

Odmah po završetku srednje škole to mu je pošlo za rukom i svoju karijeru započeo je upravo u redakciji Radio Banovine. Od prije 10 godina, kada se pridružio timu, mnogo se toga promijenilo, ali ljubav prema glazbi ostala je ista. Mladi kreativac tijekom radnog vijeka stasao je u audio/video tehničara i producenta koji brine za glazbeni sadržaj koji prolazi eterom.

“Glazba je dio mene, rekao bih čak da je utkana u genetiku obzirom da dolazim iz glazbene obitelji. Prije no što sam naučio čitati prebirao sam tipke harmonike i obitelj uveseljavao prvim ‘skladbama’. Oduvijek sam znao da ću jednoga dana raditi nešto što je usko povezano s glazbom jer ne mogu zamisliti život bez ritma i tona. Sretan sam što mogu reći da zaista živim svoj san!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here