Matić oduzeo Glogoškom privremeni smještaj u kući u Zaprešiću

223

Ministar branitelja Predrag Matić oduzeo je privremeni smještaj u kući u Zaprešiću Đuri Glogoškom, predsjedniku Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata prve skupine, objavio je u četvrtak HRT.

Matić je Glogoškog dopisom obavijestio da se krši Sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Sporazumom je određeno da se kuća može koristiti kao privremeni smještaj 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine za vrijeme trajanja liječenja i pregleda u Zagrebu. Kako je utvrđeno da se proteklih mjeseci navedena kuća ne koristi u skladu s Sporazumom, on se raskida, navodi se u dopisu u kojem ministar moli Glogoškog da zaključno sa 7. travnja 2015. godine kuću u Zaprešiću “oslobodi od osoba i osobnih stvari u vlasništvu” Udruge.

Ministar dodaje da će daljnje korištenje kuće biti regulirano Odlukom o uvjetima korištenja kuće te da će tu odluku Ministarstvo branitelja objaviti na svojoj internetskoj stranici, navodi HRT, koji je objavio i preslik dopisa.(Hina)

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime