Matić: Svejedno mi je gdje spava Glogoški

80

Ministar branitelja Predrag Matić izjavio je u četvrtak kako mu je svejedno gdje i kako spava jedan od vođa braniteljskog prosvjeda Đuro Glogoški te da pozdravlja njegovo prihvaćenje odluke Mnistarstva branitelja da napusti kuću u Zaprešiću koju je protupravno koristio.

“Gdje spava i gdje će spavati to je stvarno njegov problem”, rekao je Matić novinarima uoči sjednice Vlade komentirajući izjavu predsjednika Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida 1. skupine Đure Glogoškog da spava u hotelu Sheraton.

Matić je potvrdio kako je na samom početku (braniteljskog prosvjeda) kada je preminula braniteljica Nevenka Topalušić najtežim invalidima ponuđen smještaj da ne budu na hladnoći, ali uz uvjet prekida prosvjeda. Hoće li netko spavati u Sheratonu ili u nekim drugim elitinim zagrebačkim hotelima, mi ćemo to platiti samo neka nam pokažu stavku u proračunu Ministarstva branitelja gdje je to navedeno i nema nikakvih problema… za smještaj Đure Glogoškog u hotelima, rekao je Matić.

Upitan očekuje li daljnje zaoštravanje situacije s obzirom da nije donesen ustavni zakon (o pravim branitelja) Matić je uzvratio protupitanjem možemo li još više zaoštriti odnose, evo policija je oko mene, što još možemo zaoštriti? Šest mjeseci pokušavam argumentima, dokazima, činjenicama, ali protiv laži podmetanja…stari HDZ-ovski obrazac, zaključio je Matić.(Hina)

Foto: FaH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here