Melita Lončarić Biškup: “Prioritet nam je što prije osposobiti te stambene jedinice da se ljudi mogu vratiti u svoje domove…”

363

Melita Lončarić Biškup, druga na kandidacijskoj listi za Gradsko vijeće Grada Gline, koalicije stranaka HDZ, HSLS i DHSS, inače i predsjednica HSLS-a ogranak Glina, također i predsjednica Povjerenstva za dodjelu šteta od potresa.

Gospođa Melita Lončarić Biškup gostovala je u našoj emisiji te podijelila s nama većinu planova, a i onog učinjenog do sada.

Gđa. Lončarić Biškup, također je uz sve navedene funkcije i doktorica dentalne medicine pa se kroz razgovor nadovezala na zdravstvenu situaciji u Glini te izvrsnu suradnju s doktoricom medicine Jasnom Štingl Vlašić, spec.ginekolog u Glini.

Također smo i dobili odgovore vezane za predizbornu koaliciju, a ista je, kako kaže gđa. Lončarić Biškup, proizašla iz dobre suradnje s gradskim vijećnicima HDZ-a još iz prošlog mandata.

Tema s gospođom Melitom, svakako nije nedostajalo; sanacija šteta od potresa, zdravstvo, školstvo…Također se planira izgradnja novih stanova na području Vukovarske i Frankopanske ulice u Glini, a više o svemu te svemu ostalome možete pogledati u našoj emisiji koju vam ovdje donosimo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime