Natjecatelja u “Milijunašu” pitanje o konju koštalo 93.000 kuna

2042
Screenshot: HRTi

U sinoćnjoj epizodi kviza “Tko želi biti milijunaš?” prvi natjecatelj bio je Josip Ivanović iz Dugog Sela i dogurao do pitanja za 125.000 kuna.

Prvi džoker morao je iskoristiti već na pitanju za 1000 kuna. Pitanje je glasilo: “Ako jedan sin završi u Irskoj, drugi u Kanadi, a treći u Australiji, razbježali su se kao čija djeca?”. Ponuđeni odgovori bili su rakova, mravlja, mišja i risova. Za pomoć se obratio publici koja je 93% glasova dala rakovoj djeci te Josip nije morao puno premišljati o odgovoru.

VEZANE VIJESTI
"Lijepa naša domovina" koštala kvizaša 8.000 kuna
Screenshot: HRTi

Nakon što je točno odgovorio na to pitanje i prešao prvi prag, Josip džokere nije koristio sve do 12. pitanja za 125.000 kuna. “Kako se zove konj sive boje?”, glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su zelenko, šarac, kulaš i dorat. Josip je odlučio iskoristiti džoker pola-pola, nakon čega su mu ostali odgovori zelenko i šarac. Dilema mu se činila jednostavna i nije htio iskoristiti džoker zovi, te je tako na ovo trik pitanje odabrao odgovor šarac. Taj odgovor bio je netočan i Josip je otišao kući s 32.000 kuna.

VEZANE VIJESTI
Poslušao publiku i osvojio samo 1000 kuna. Znate li Vi odgovor na ovo pitanje?
Screenshot: HRTi

Biste li znali odgovoriti na ovo pitanje?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here