Nogomet + Petrinja slavi prvi rođendan!

Želja im je u Petrinju dovesti male Dinamovce

176
Facebook Rad za naš grad

Članovi Udruge Nogomet + Petrinja prezentirali su gradonačelniku Darinku Dumboviću u petrinjskoj gradskoj vijećnici aktivnosti koje ih očekuju u narednom razdoblju.

Riječ je o udruzi koja je osnovana 30. rujna 2019.godine, postala je punopravni član Petrinjskog sportskog saveza i krenula je s intenzivnim pripremama za obilježavanje prve godišnjice postojanja.

U izaslanstvu Udruge Nogomet + Petrinja pri posjetu gradonačelniku bili su predsjednik Slobodan Borota, dopredsjednik Dalibor Sanader i trener kluba Igor Radošević.

„Službeni podatak je da brojimo 30 članova uz tri stručno osposobljena trenera s važećim licencama. Na ova dva podatka smo izričito ponosni, jer kad sve to organiziraju i provode tri čovjeka, dobijete rezultat ogromnog odricanja i posvećenosti”, istaknuo je Slobodan Borota Šiljo, predsjednik udruge.

U godini dana službenog postojanja odrađeno je 150 trenažnih aktivnosti, kupljena je sva potrebna oprema i pomagala za što kvalitetniji rad s članovima i omogućilo se korištenje raznih sportskih objekata u kojima su se odvijale te trenažne aktivnosti.

“Sve te aktivnosti i informacije se prate putem naše službene Facebook stranice. Jako smo počašćeni koje nas sve sportske udruge iz okruženja prate tim putem. Za malu organizaciju kao što je Nogomet + to su ogromna izdvajanja, kako vremenska tako i financijska, a izrazito ona koja se odnose na infrastrukturu, jer nemamo stalne termine u za to predviđenom sportskom objektu, za razliku od ostalih članova Zajednice sportskih udruga grada Petrinje. Kako bi na dostojanstven način obilježili našu prvu godinu službenog postojanja, koja bi se isključivo temeljila na sportskom susretu između naše Nogomet + grupe dječaka i njihovih vršnjaka iz našega najtrofejnijeg hrvatskog kluba Dinama iz Zagreba. Kontakt osobe iz Dinama su nam potvrdile da bi sa zadovoljstvom prisustvovale i dale značaj i podršku samom događaju. Na ovaj način bi bilo prezentirano i široj populaciji što je to Nogomet + i čime se mi bavimo“, istaknuo je Borota.

Gradonačelnik Darinko Dumbović izrazio je zadovoljstvo svim planiranim aktivnostima i obećao podršku pri organizaciji najavljenog susreta između nogometaša Nogomet + i Dinama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here