Nova društvena mreža na kojoj veličina (ni)je bitna

3152

Pokrenuta je nova stranica za online upoznavanje osmišljena isključivo za muškarce s malim penisima i one koji ih preferiraju.

Stranica nazvana “DinkyOne” napravljena je za muškarce koji nailaze na problem sa samopouzdanjem zbog svoje “veličine”.

Uvjete za prijavu ispunjavaju samo oni muškarci ispod prosjeka, odnosno oni kojima je veličina penisa u erekciji manja od 5.5 inča, tj. 14 centimetara.

Izumitelji aplikacije nadaju se da će pomoći ljudima da shvate da nije sve u veličini.

Samo u ovom mjesecu na aplikaciju se prijavilo gotovo 30.000 ljudi, od čega 71 posto muškaraca i 29 posto žena.

“Mediji i Internet vrše sve veći pritisak da se muškarce mjeri prema izgledu tijela i njihovoj veličini. Dok se na izgled tijela može utjecati, na veličinu baš i ne može”, rekli su osnivači aplikacije.

“Osim toga, Internet je prepun lažnih tvrdnji i proizvoda za povećanje penisa. Mnogi mladi dečki sada misle da je potrebno imati penis veći od 20 centimetara da zadovolje partnera. Zato smo došli na ideju ove aplikacije, da unormaliziramo situaciju”, nadodali su, “Ako imate penis ispod prosjeka, nemojte se sramiti. Na “DinkyOne” svi muškarci su ispod prosjeka”.

Osnivači su nadodali da postoje žene koje zaista preferiraju “manje” muškarce, bilo iz anatomskih razloga, bilo da se radi o fetišima. Stranica je tu da se svi osjećaju ugodno.

Anonimno i potpuno besplatno na aplikaciju se možete prijaviti ovdje.

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime