Obilazak radova na Središnjem paviljonu Opće bolnice u Sisku

Radovi unutarnjeg uređenja većim dijelom napravljeni, uređen je gornji plato okoliša i asfaltirana je prometnica prema porti

92
Sisačko - moslavačka županija

Kako napreduju radovi na Središnjem paviljonu sisačke OPće bolnice došli su se 15. listopada uvjeriti sisačko – moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec, koji su s ravnateljem dr. Tomislavom Dujmenovićem, obišli objekt Središnjeg paviljona Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Sisačko – moslavačka županija

Novi Središnji paviljon prostire se na 8400 četvornih metara neto bolničke površine. Radovi unutarnjeg uređenja poput, instalacija, podova, postavljanja vrata su većinom napravljeni. Postavljeni su prozori na objektu, fasadne ploče na većini pročelja. Uređen je gornji plato okoliša, a na donjem dijelu asfaltirana je prometnica prema porti.

Sisačko – moslavačka županija

Projekt izgradnje Središnjeg paviljona i uspostava Objedinjenog hitnog bolničkog prijema, zajedno s opremom, u vrijednosti oko 170 milijuna kuna značajno će doprinijeti poboljšanju uvjeta zbrinjavanja hitnih bolesnika, njihov prijam i obradu, ali i rad djelatnika i medicinskog osoblja u bolnici.

Sisačko – moslavačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here