U Belavićima na kućnom broju 126, gdje je počinjeno dvostruko ubojstvo i samoubojstvo, jučer je u popodnevnim satima počeo očevid, a po izjavama okupljenih poslovnih prijatelja i mještana koji poznaju svu trojicu muškaraca, riječ je o obračunu poslovno povezanih ljudi.

Ekipa za očevid utvrđuje tragove i dokaze oko kuće i u kući gdje se dogodila tragedija. Očevid će trajati satima, a nakon njega Županijsko državno odvjetništvo, kako je najavljeno, objavit će priopćenje.

Po neslužbenim informacijama, izjavama okupljenih poslovnih prijatelja i mještana koji poznaju svu trojicu muškaraca, riječ je o obračunu poslovno povezanih ljudi, a ne o braći, kako su javljali lokalni karlovački mediji.

VEZANE VIJESTI
Pijani traktorist skrivio nesreću, kazna dvomjesečnog zatvora i 37.500 kuna

Najvjerojatnije je vlasnik kuće iz vatrenog oružja ubio dvojicu koji su mu došli u kuću, a nakon toga počinio je samoubojstvo.

Ljudi koji su poslovno surađivali s poginulim muškarcima željeli su ostati anonimni te su rekli da su dvojica – vlasnik tvrtke iz Duge Rese i bivši policajac od vlasnika kuće koji ih je ubio, a zatim počinio samoubojstvo došli utjerati dug.

Policija je popodne najprije potvrdila ubojstvo dvojice i teško ranjavanje trećeg muškarca, a nedugo zatim da je i on umro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here