Bogat božićni program prigodnog naziva “Zajedništvom do radosti” svojim su sugrađanima povodom nadolazećih blagdana poklonila djeca Dječjeg vrtića “Bubamara” te učenici Osnovne i Srednje škole Glina.

Mališani i školarci izveli su splet prigodnih recitacija, igrokaza, pjesmama, plesova i donijeli djelić folklornog stvaralaštva svojim sugrađanima u punoj dvorani Hrvatskog doma u Glini.

Svoje zadovoljstvo nastupom učenika izrazila je ravnateljica OŠ Glina Robertina Štajdohar te dodala kako je ponosna i na trud učiteljica koje su puno ljubavi i vremena uložile u pripremu ovog prigodnog programa:

“Jako smo ponosni na rad naših učiteljica i na aktivnost djece koja kroz razne sekcije i slobodne aktivnosti, kao što smo danas imali prilike vidjeti, pokazuju koliko se trude i koliko svakodnevno rade. Drago mi je da smo danas priliku pokazati sve to samome gradu, a ne uvijek samo u školskom okruženju. To je sada već drugi put (prvi put bilo je na Dan kruha) da na taj način izlazimo iz školskih prostora, puno je ljepše i sve izgleda puno bogatije kada se izvede na pozornici, pa smo jako sretni da smo i danas dobili tu priliku.”

Svoje najmlađe sugrađane došao je podržati i gradonačelnik Stjepan Kostanjević:

“Zahvaljujem i Dječjem vrtiću i Osnovnoj i Srednjoj školi što su nam priredili ovako bogat koncert u božićnom duhu. Lijepo je vidjeti da pred sobom imamo mladost, budućnost koja će sigurno u nadolazećem vremenu pokazati koliko Glina vrijedi i koliko oni vole svoj grad, a da je to tako pokazali su nam ovim današnjim koncertom”, poručio je gradonačelnik Kostanjević pritom prigodno čestitavši okupljenim sugrađanima nadolazeće božićne blagdane.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime