Održana završna konferencija projekta Zaželi-Vrginmost

568

Danas je održana završna konferencija projekta Zaželi-Vrginmost u Vijećnici Općine Gvozd

Projekt Zaželi-Vrginmost u vrijednosti od 4.387.316,63 kuna, potpisan je dana 22.02.2019.
Projekt zapošljava 25 žena na radnom mjestu gerontodomaćica koje će obilaziti i voditi brigu o starijim i nemoćnim osobama.

Također je važno napomenuti kako ovaj projekat EU sufinancira u stopostotnom iznosu.

Partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Glina i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak.

Voditeljica Slavica Zagorec na završnoj konferenciji projekta obratila se svim prisutnima, između ostaloga, kazavši kako je do realizacije ostalo još otprilike mjesec dana

Općinsko društvo CK Gvozd potpisali su ovaj ugovor u stopostotnom iznosu sufinanciranja od strane europskih socijalnih fondova, kazala je voditeljica te naglasila veliku ulogu svih partnera ovog projekta, a također se osvrnula na cilj ovog projekta, kao i sve ono što će biti osigurano za krajnje korisnike tijekom obilaska istih

Potpisivanje ugovora u veljači 2019 godine pa sve do danas, točnije u tom periodu, sve se odvijalo kako treba od administracije i svih zaposlenih na ovom projektu.

Voditeljica Zagorec naglasila je kako Bez obzira na probleme zbog pandemije, kao i razornog potresa podrška krajnjim korisnicima bila je na nivou, nastavili su uz sve teškoće činiti sve kako bi isti bili adekvatno zbrinuti.

Na samom kraju završne konferencije voditeljica se osvrnula na ostvarene rezultate ovog projekta, a više o svemu pogledajte u video prilogu:

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime