Otvoren 17. Međunarodni gospodarski sajam u Zaprešiću

1093

Više od 90 štandova i više od 200 izlagača, među kojima su i izlagači iz Slovenije, bogati kulturno-umjetnički program, razne aktivnosti, vožnja kočijom i turističkim vlakom samo su dio ponude ovogodišnjeg 17. Međunarodnog gospodarskog sajma koji je čisti dokaz da se sajamska tradicija i dalje uspješno nastavlja. Ovaj Sajam otvoren je danas u sportskoj dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću.

DSC03164 DSC03213 DSC03214
Jasenka Jančić, predsjednica Udruženja obrtnika Zaprešića, na otvorenju je istaknula neke od problema koji muče 800 aktivnih obrtnika na području Grada. Naime, njihov broj se od 2010. godine smanjio za čak 400, ali nazire se kraj krizi, kaže Jančić.

VEZANE VIJESTI
Velika zlatna šajba Krešimiru Belaku i OPG-u Vedrana Šinka

TON


Grad Zaprešić pobrinuo se da svi izlagači ove godine na Sajmu izlažu besplatno. A ovaj 17. sajam stopio se sa 20. rođendanom Grada, što je odlično, rekao je gradonačelnik Željko Turk.

TON

 

DSC03158DSC03188
S obzirom da broj izlagača raste iz godine u godinu, ukazuje na to da sajmovi ne nestaju, već se povećavaju, naglasio je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, a posebno ga veseli što obrtnici u Županiji bilježe pozitivne rezultate.

TON

VEZANE VIJESTI
Prijem za najbolje učenike na državnim natjecanjima

 

DSC03193
Ovogodišnji Sajam službeno je otvorio ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

TON

 

DSC03180

U Zaprešiću izlaže i Udruga za promicanje kreativnog izražavanja KiS. Njena predstavnica rekla nam je kako se udruga bavi slikarstvom, dekoriranjem različitih predmeta, izradom ukrasnih predmeta i suvenira i kiparstvom. A zadovoljni su ovakvim sajmovima gdje mogu izložiti svoje ručne radove.

TON

 

DSC03218
Sa svojim karakterističnim proizvodima, kao što su ulje, sirevi, suhomesnati proizvodi i vina, predstavlja se i Općina Pušća. Oduševljeni su prodajom, kaže nam Marija Šinko.

VEZANE VIJESTI
Na Kupi obilježeni Dan Svih svetih i Dušni dan

TON

 

DSC03221 DSC03222

Orijana Mikelec svoje proizvode od meda, propolisa i voska izlaže na izložbenom prostoru Općine Dubravica. Kako je ona zadovoljna s prodajom?

TON

 

DSC03231Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića, a u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešića u sportskoj dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić ovaj 17. Međunarodni gospodarski sajam otvoren je do nedjelje 18. listopada od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here