Otvorenje Gradskog kupališta Petrinja u petak uz Massima

679

Petrinjsko Gradsko kupalište novu sezonu kupanja otvara ovog petka 15. lipnja.

Nakon čišćenja i ostalih pripremnih radova, kupalište je spremno za kupače, a kakav sadržaj očekuje posjetitelje otkrila je direktorica Poslovne zone Petrinja Jasmina Robinić, pritom istaknuvši veliku pomoć Komunalca Petrinja d.o.o. oko sanacije šteta nastalih nakon poplava:

Nakon poplava i ostalih nedaća koje su nas zadesile prionuli smo čišćenju kupališta, bilo je puno posla, a malo vremena, no nadam se kako ćemo do petka sve prigotoviti i da će sve biti spremno. Tijekom sezone planiramo obogatiti sadržaj, a za sada su tu standardni sadržaji poput kafića, odbojkaškog igrališta, vježbališta, sunčališta, plaže, roštilja i sadržaji lokalnih obrta koji će također od petka otvoriti svoje štandove. Očekujemo nastup Massima Savića s početkom u 21 sat i nadam se kako vremenske neprilike neće to spriječiti.“

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović izuzetno je zadovoljan obavljenim radovima, a najavio je i nove projekte koji će dodatno obogatiti sadržaj ovog omiljenog riječnog okupljališta:

Uvijek je kupalište bio dnevni boravak svih Petrinjaca, prijatelja, gostiju i svih onih koji vole prirodu i Kupu. Treba reći hvala Poslovnim zonama, posebice Jasmini i Slavenu koji su svojim radom i idejom potaknuli otvorenje. Definitivno želim da kupalište bude nešto posebno za Grad Petrinju u projekciji naše strategije, turističke ponude, a danas-sutra i kamp centar uz sadržaje za koje povlačimo 42 milijuna kuna iz Intervencijskog plana. Ovo je prije svega odgovornost prema prirodi i prostoru, prema tom bogatstvu koje smo naslijedili, a njega trebamo čuvati, pa ćemo i putem video nadzora kontrolirati kako ne bi došlo do vandalizma.“

Rekao je Dumbović te poručio kako su na dnevni boravak Petrinje, petrinjsko Gradsko kupalište u nadolazećim vrućim ljetnim mjesecima dobrodošli svi željni osvježenja i prirodnih ljepota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here