PETRINJA Grad Lepoglava pomaže u obnovi nakon potresa

Grad Lepoglava financira izgradnju kuće obitelji iz Gora, a uz to je donirao financijska sredstva za dogradnju vrtića

180

Grad Lepoglava financira izgradnju kuće obitelji iz Gora koja je stradala u potresu, a uz to je Gradu Petrinji za dogradnju vrtića donirao financijska sredstva u iznosu od 10.000 kuna.

Gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes u prostoru Gradske uprave ugostila je gradonačelnika Grada Lepoglave Marijana Škvarića:

„Završetak godine je vrijeme darivanja pa smo i u razgovoru s Vama pitali kako vam Grad Lepoglava može pomoći. Od strane Grada Lepoglave ima jedan Zaklučak kojim se odobrava donacija Gradu Petrinji u svrhu dogradnje dječjeg vrtića. Nije puno, ali vjerujem da kad vidimo što vam više treba, Grad i cijela Gradska uprava Grada Lepoglave stoji Vam na raspolaganju.“

Dragim gostima zahvalila je gradonačelnica Komes na donaciji i dolasku:

„Dragi gradonačelniče sa suradnicima, iznimna mi je čast i zadovoljstvo primiti Vas u Gradskoj upravi kao jednog od prijatelja koji su nam izašli u susret nakon potresa. Hvala Vam što ste prepoznali naše potrebe i težinu situacije. Još uvijek smo u teškim okolnostima, veeliki su troškovi nastali na račun Proračuna. Što se tiče vrtića, nemam riječi, nastavljate i dalje pomagati. Od srca Vam hvala u moje osobno ime, svih suradnika i građana Petrinje na toj svesrdnoj pomoći koju ste nam pružili nakon potresa i na ovom lijepom božićnom poklonu za završetak našeg dječjeg vrtića.“

Izaslanstvo Grada Lepoglave na čelu s gradonačelnikom donijelo je i slatke pakete za petrinjske vrtićke mališane koje su složila i napravila djeca iz dječjeg vrtića u Lepoglavi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime