PETRINJA Započelo asfaltiranje Ulice Mile Wood

Nastavljaju se radovi u sklopu projekta sanacije cjelovite rekonstrukcije gradskih cesta

164
Foto: Grad Petrinja

Nakon završenih radova na agomeraciji Petrinja započelo je asfaltiranje i Ulice Mile Wood u Petrinji.

Foto: Grad Petrinja

Radove na asfaltiranju, zajedno s pročelnicom za društvene djelatnosti i imovinu Anom Aleksić Pezelj, obišla je gradonačenica Grada Petrinje Magdalena Komes, pritom istaknuvši kako je nezadovoljstvo i i iščekivanje stanovnika ove gradske ulice bilo opravdano te dodala:

Foto: Grad Petrinja

„Veliki problemi iz prijašnjih razdoblja vezano za aglomeraciju, ali evo to se napokon privelo kraju. U nekoliko navrata je bilo najavljivano asfaltiranje, međutim uvijek neki novi problem je iskrsnuo. Nema razloga za nikakve zahvale, ovo je nešto što treba biti kao jedan od osnovnih uvjeta života u 21. stoljeću, osnovna infrastruktura, ceste. Budući da će Petrinja u narednom razdoblju biti jedno veliko gradilište, molimo građane za strpljenje.

Foto: Grad Petrinja

Mislim da ćemo opravdati duga iščekivanja i nestrpljenje. Nastavljaju se radovi u sklopu projekta sanacije cjelovite rekonstrukcije gradskih cesta. Danas se radi Turkova ulica, a u sljedećim danima najavljeno  je asfaltiranje cesta u ulicama: Milke Trnine, Matije Mrazovića, Andrije Pirnata, Antuna Pechana, Miroslava Ebnera, Gustava Bolteka te Vilka Panaca, dakle nekoliko od više od 60 cesta koje planiramo do petog mjeseca sljedeće godine rekonstruirati odnosno asfaltirati.“

Foto: Grad Petrinja

 

Izvor: Grad Petrinja

1 KOMENTAR

  1. Poštovani molim za odgovor, u ime nas gradjana Miroslava Ebnera odvojak, hoće li se asfaltirati i ova ulica, sve se u ovom sklopu asfaltira samo su taj naš odvojak zaobišli, Neznam o zbog čega, i zašto, i da se postavi tabla, za naziv ulice, za taj odvojak, što bi bilo uredu, pa molim odgovor ,ako vam nije problem. Unaprijed zahvalni ,lp.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime