Petrinjski plesači ostvarili vrhunske rezultate

53
Foto Petrinia

Prvenstvo Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima održano je protekle nedjelje u Sisku i petrinjske plesačice i plesači ponovno su ostvarili odlične rezultate. Natjecali su se i u kategoriji pojedinaca i u kategoriji sportskih plesnih parova.

Kod pojedinaca u starosnoj kategoriji Osnovci (10 i 11 godina starosti) svoje prvo državno prvenstvo odradile su tri petrinjske sportske plesačice i u izuzetno jakoj konkurenciji odličnim nastupom u samu završnicu ušle su Anes Marković koja je osvojila 4. mjesto i Una Grbeša osvojivši 5. mjesto, dok je na samom „pragu“ poluzavršnice s odličnim 13. mjestom završila Sunčica Turković.

Izvrsnim nastupom medaljama su se okitili petrinjski sportski plesni parovi. U kategoriji Osnovci, inače državni prvaci u standardnim plesovima, Toma Svoboda – Lara Matijević, ponijeli su naslov viceprvaka u latinsko-američkim plesovima.

Ponovno su odlični i nepobjedivi bili Tihomir Baljak i Silvana Baljak koji su osvojili i naslov prvaka RH u latinsko-američkim plesovima u svojoj kategoriji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime