Petrinjski Reformisti obišli Mošćenicu i Hrastovicu

478

Na području Mošćenice započeli su radovi na budućoj pješačko-biciklističkoj stazi. Radove je obišao petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Narodne stranke – Reformisti Darinko Dumbović u društvu članova stranke i predsjednice petrinjske podružnice Reformista Jasmine Robinić.

Dumbović je zahvalio izvođačima radova koji se ostvaruju zahvaljujući sredstvima europskih fondova te se osvrnuo na budućnost politike Europske unije.

Trasa pješačke i biciklističke staze položajno je smještena južno u Ulici Ante Starčevića, odnosno jednostrano u odnosu na postojeću prometnicu Petrinja – Sisak, u ukupnoj dužini od gotovo dva kilometra. Dovršetak radova očekuje se u studenome ove godine.

Voliš kuhati?
VEZANE VIJESTI
Vječni sevdah Pavla Anića za Udrugu slijepih SMŽ

Puno ranije trebao bi biti dovršen Projekt „Izgradnja vidikovca na Hrastovičkoj gori“, vrijedan više od milijun kuna.
Radove u visini od 85%, odnosno 917.900,84 kuna financira Europski fond u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, a ostatak je osiguran u proračunu Grada Petrinje.
Petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Narodne stranke – Reformisti Darinko Dumbović je, obilazeći radove, podsjetio kako je riječ o jednom od projekata iz Intervencijskog plana.

U Petrinji očekuju kako će ovim projektom poboljšati turističku infrastruktura koja će dovesti do poboljšanja ne samo turističkih, već i  gospodarskih aktivnosti.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here