Petrinjski Reformisti obišli Mošćenicu i Hrastovicu

485

Na području Mošćenice započeli su radovi na budućoj pješačko-biciklističkoj stazi. Radove je obišao petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Narodne stranke – Reformisti Darinko Dumbović u društvu članova stranke i predsjednice petrinjske podružnice Reformista Jasmine Robinić.

Dumbović je zahvalio izvođačima radova koji se ostvaruju zahvaljujući sredstvima europskih fondova te se osvrnuo na budućnost politike Europske unije.

Trasa pješačke i biciklističke staze položajno je smještena južno u Ulici Ante Starčevića, odnosno jednostrano u odnosu na postojeću prometnicu Petrinja – Sisak, u ukupnoj dužini od gotovo dva kilometra. Dovršetak radova očekuje se u studenome ove godine.

VEZANE VIJESTI
U Mošćenici posljednja javnozdravstvena akcija "Zdravlja u lokalnoj zajednici"

Puno ranije trebao bi biti dovršen Projekt „Izgradnja vidikovca na Hrastovičkoj gori“, vrijedan više od milijun kuna.
Radove u visini od 85%, odnosno 917.900,84 kuna financira Europski fond u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, a ostatak je osiguran u proračunu Grada Petrinje.
Petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Narodne stranke – Reformisti Darinko Dumbović je, obilazeći radove, podsjetio kako je riječ o jednom od projekata iz Intervencijskog plana.

U Petrinji očekuju kako će ovim projektom poboljšati turističku infrastruktura koja će dovesti do poboljšanja ne samo turističkih, već i  gospodarskih aktivnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here