Pijani vozači zadali puno posla policajcima PU SMŽ

324
Foto: Ilustracija

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o više alkoholiziranih vozača zatečenih “za volanom”.

TOPUSKO

– U petak oko 20.15 sati, u mjestu Ponikvari, općina Topusko, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,16 promila upravljao 55-godišnjak s područja Topuskog.

SISAK

– U subotu oko 1 sat u noći u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.

– U subotu oko 2.45 sati, u Ulici Ante Starčevića u Sisku, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 39-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 2,30 promila i koji nije koristio sigurnosni pojas. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

VEZANE VIJESTI
Prijetio policajcu pa nasrnuo na njega

POPOVAČA

– U nedjelju oko 15.30 sati, u mjestu Donja Gračenica, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 33-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 2,13 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

PETRINJA

– U nedjelju oko 22 sata u Ulici Stjepana Radića u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 58-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracije. On je uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here