POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJE PLJAČKAŠA TRGOVINA

342

Zagrebačka policija traga za nepoznatim muškarcem koji je u dva navrata u Zagrebu ovog ljeta, uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu za otkup plemenitih metala i trgovinu, te je objavila fotografije pljačkaša, uz molbu građanima za pomoć.

Razbojnik je  8. srpnja, oko 19,30 sati u Šubićevoj ulici, iz prijetnju oružjem, u poslovnici za otkup plemenitih metala od zaposlenice uzeo novac.

Na snimkama kamere uočeno je da je riječ o muškarcu od oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. „duksicu“, plave traperice te crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.

VEZANE VIJESTI
Tijekom vikenda pojačana kontrola prometa

Policija također navodi da je nepoznati pljačkaš u ponedjeljak, 1. kolovoza, oko 14,20 sati na Kvaternikovu trgu u Zagrebu, zaprijetivši pištoljem od djelatnice trgovine ukrao više mobitela i novac.

Voliš kuhati?

Kamere su također snimile muškarca od oko 45 godina, visokog 170 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u crnu kratku majicu s natpisom sprijeda, tamne hlače ili donji dio trenirke te plave tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.

Analizom navedenih kaznenih djela te pregledom sustava video nadzora policija je utvrdila kako je riječ o istoj osobi.

VEZANE VIJESTI
VIDEO - Petrinja - fotografska čarolija Miroslava Arbutine - Arbe

Iz PU zagrebačke mole građane da ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste policiju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here