Policija potvrdila- tijelo koje je pronađeno u Dunavu je Matej Periš

774
18, May, 2022, Belgrade - The body of the younger man was found in the Danube near Ada Huja, confirmed by the prosecution and the police, and the media report that the body of the wardrobe that Matej Peris from Split had on the night of his disappearance was on his body. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 18, maj, 2022, Beograd - Telo mladjeg muskarca nadjeno je u Dunavu kod Ade Huje, potvrdjeno je u tuzilastvu i policiji, a mediji prenose da je na telu garderoba koju je u noci nestanka imao Splicanin Matej Peris. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Mladić čije je tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš, izvijestio je N1, navodeći kako je to dokazano napravljenom DNK analizom.

Podsjetimo, tijelo koje je jučer pronađeno po odjeći i satu je odgovaralo Mateju koji je nestao prije više od pet mjeseci, ali čekala je službena potvrda nakon što se obavi DNK analiza.
Matejev otac još jučer je iz Splita otputovao u Beograd poručujući da kakva god istina je, da će ju, unatoč teškoj boli, i prihvatiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime